Marketing

Let's get into details

Wedding & Events

Het complete plaatje neerzetten van jullie bruiloft of event, de organisatie van A tot Z.  Of een nieuwe website en support voor jullie social media. Alles met veel liefde voor details vertaald in hospitality met een persoonlijke touch wat jullie verbindt. Waar kan ik jullie bij helpen?

Wedding Planner All-In

Ja? – Geweldig, gefeliciteerd met jullie verloving! Geniet van de tijd die komen gaat, maar begin op tijd. Weten jullie niet hoe nu verder, waar te beginnen en hebben jullie support nodig bij de eerste stappen of volledig? Denk aan jullie trouw-, ceremonie-, feestlocatie (binnen of buiten, zomer of winter, binnen- of buitenland), thema, gastenlijst, styling, vervoer, leveranciers, draaiboek etc.

On Detail | Weddings & Events neemt volledig jullie zorgen uit handen tot en met jullie trouwdag. Jullie wedding planner en ceremoniemeester voor- en tijdens de bruiloft.   

v.a. € 2250,-

Wedding Planner

Geniet van de tijd die komen gaat, maar begin op tijd. Weten jullie niet hoe nu verder, waar te beginnen en hebben jullie support nodig bij de eerste stappen of volledig? Denk aan jullie trouw-, ceremonie-, feestlocatie (binnen of buiten, zomer of winter, binnen- of buitenland), thema, gastenlijst, vervoer, leveranciers, draaiboek etc.

On Detail | Weddings & Events neemt jullie zorgen uit handen in de voorbereidingen. Jullie planner voor de bruiloft.   

v.a. € 1500,-

Ceremoniemeester

Een mooie en belangrijke taak, de regisseur van jullie grote dag! Alles in goede banen leiden van begin tot op jullie speciale dag. Een drukke en lange dag met veel kilometers op de stappenteller. Hét aanspreekpunt op de dag zodat jullie rijkelijk kunnen genieten. Door het kiezen van een externe ceremoniemeester genieten ook jullie vrienden en familie volop met jullie mee, zorg ik voor het draaiboek, de leveranciers op locatie en ben ik de gastvrouw voor jullie gasten. Maar ben er ook wanneer er dingen mis gaan en zorg voor een oplossing.

Met On Detail | Weddings & Events als ceremoniemeester ben ik daar om jullie een onbezorgde dag te geven.

v.a. € 750,-

Styling

Met oog voor detail maken de kleinste details het verschil op jullie bruiloft of evenement. Graag zet ik dat stapje extra om het net wat mooier en specialer te maken met een persoonlijke touch wat jullie verbindt. Dit kan klein tot groots aangepakt worden, maar zelfs met subtiele styling kan er een ‘wauw’ effect gecreëerd worden. Het adviseren en stylen van een (wedding) event vind ik meer dan awesome. 

Count me in en neem contact met me op!

€ 60,- p/u

Events & Meer

Ook met het organiseren van bedrijfsfeesten, feesten rondom feestdagen of een jubilea kun je bij mij terecht. Graag zet ik dat stapje extra om het net wat leuker en specialer te maken met de persoonlijke touch wat jullie verbindt. Dit kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden met het verzorgen van catering tot styling. Iemand nodig ‘on the spot’? Het coördineren van een event vind ik meer dan awesome.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Mail jullie plannen en wensen naar anke@ondetail.nl, dan spreken wij elkaar snel!  

€ 60,- p/u

Waarom On Detail?

Let's get into details

On Detail speciaal voor klein MKB en jullie bruiloft óf evenement. Simpelweg een korte schakel.

I’ll have your back – van A tot Z – met oog voor detail in het veld als digitaal. Ik zorg voor het complete plaatje tijdens jullie wedding of (zakelijk) event als (wedding) planner, stylist en ceremoniemeester.

Zo ook voor online zichtbaarheid met advies tot ontwerpen van webdesign en social media. Alles met veel liefde voor details vertaald in hospitality en persoonlijke touch wat jullie verbindt.
© 2023 On Detail Weddings & Events | Marketing