Mijn Support

De volledige organisatie van A-Z voor jullie bruiloft of event en/of deels uit handen geven? Wij gaan voor het complete plaatje neerzetten tot in detail. Alles met veel liefde vertaald in een persoonlijke touch wat jullie verbindt. Waar kan ik jullie bij helpen?

01 Wedding Planner All-In

Vanaf ons kennismakingsgesprek sta ik volledig voor jullie klaar om de dag van jullie leven neer te zetten. Al het regelwerk, schrijven van een planning, budget en draaiboek tot aan overzicht creëeren in de chaos van alle to do’s. No worries, I’ll have your back! Natuurlijk is er ook veel fun stuff, adviseer en neem ik jullie mee in de trouwtrends. Tijdens crisis momenten ben ik daar voor de oplossing. 

Ieder bruidspaar is uniek, zo ook jullie concept. Ieder detail gaan wij in twee meetings van 1,5 uur bespreken. Hier nemen we jullie wensen door en het draaiboek met de leveranciers en overige partijen. Inclusief support: uitnodiging, juwelier, bruidskleding, trouw- en feestlocatie, muziek, trouwauto, bloemist, catering, bruidstaart, styling of thema, fotograaf en/of videograaf, wedding bedankjes en huwelijksovernachting.

v.a. € 2250,-

02 Wedding Planner

Zet de grote stappen samen met mij voor jullie grote dag. Met het kennismakingsgesprek zet ik jullie wensen op een rijtje. Alles wordt uitgewerkt in een planning, vertaald in een budget en alle to do’s worden overzichtelijk gemaakt. Tot slot staat er een awesome draaiboek van de dag ready om te gebruiken. Voor advies, creatieve ideeën en met momenten van crisis sta ik voor jullie klaar. 

The fun starts bij het adviseren, ideeën uitwerken, zo af en toe brandjes blussen en alle details bespreken. We zitten hiervoor twee maal 1,5 uur en bespreken jullie wensen en het draaiboek met leveranciers en betrokken partijen. Inclusief support: trouw- en feestlocatie, muziek, fotograaf of videograaf, catering, bruidstaart, bloemist, trouwauto en styling of thema.

v.a. € 1500,-

03 Ceremoniemeester

Een mooie en belangrijke taak, de regisseur van jullie grote dag! Alles in goede banen leiden van begin tot eind met een relaxte voorbereiding. Een drukke en lange dag met veel kilometers op de stappenteller. Hét aanspreekpunt op de dag zodat jullie rijkelijk kunnen genieten. 

Door het kiezen van een externe ceremoniemeester genieten ook vrienden en familie volop met jullie mee. Ik zorg voor de puntjes op de ï, een dag zonder zorgen met een fijne vibe a.d.h.v. jullie draaiboek. Leveranciers ontvangen op locatie en de gastvrouw zijn voor jullie gasten. Maar ik ben er ook wanneer er dingen misgaan en zorg voor een oplossing.

Met On Detail als ceremoniemeester ben ik daar om jullie een onbezorgde dag te geven.

v.a. € 750,-

04 Styling

Met oog voor detail maken de kleinste details het verschil op jullie bruiloft of evenement. Graag zet ik dat stapje extra om het net wat mooier en specialer te maken met een persoonlijke touch wat jullie verbindt. Dit kan klein tot groots aangepakt worden, maar zelfs met subtiele styling kan er een ‘wauw’ effect gecreëerd worden. Het adviseren en stylen van een wedding of event vind ik meer dan awesome. 

Count me in en neem contact met me op!

€ 60,- p/u

Events & Meer

Ook met het organiseren van bedrijfsfeesten, feesten rondom feestdagen of een jubilea kun je bij mij terecht. Graag zet ik dat stapje extra om het net wat leuker en specialer te maken met de persoonlijke touch wat jullie verbindt. Dit kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden met het verzorgen van catering tot styling. Iemand nodig ‘on the spot’? Het coördineren van een event vind ik meer dan awesome.

Nieuwsgierig wat de mogelijkheden zijn? Mail jullie plannen en wensen naar anke@ondetail.nl, dan spreken wij elkaar snel!

€ 60,- p/u

Mijn motto is om altijd een extra stapje te zetten om jullie dag speciaal te maken. Ik begrijp dat juist de kleine details het verschil kunnen maken, en streef ernaar om het complete plaatje te bieden. Mijn doel is niet simpelweg een bruiloft organiseren, maar een onvergetelijke beleving te creëren die jullie nog lang zullen koesteren.

Verloofd?

Let's get into Details!

I’ll have your back – van A tot Z – met oog voor elk detail. Of jullie nu op zoek zijn naar een ceremoniemeester, the whole package of support nodig zijn, ik zorg ervoor dat jullie bruiloft past bij jullie persoonlijkheid en stijl. Denk aan de volledige voorbereiding en de dag zelf uit handen nemen, zodat jullie en de gasten in alle rust kunnen genieten.

© 2024 On Detail Weddings & Events