Italian Wedding

Hebben jullie er altijd al van gedroomd om in het prachtige Italië te trouwen? Samen met On Detail Weddings & Events x Rondreiskenner maken wij jullie bruiloft werkelijkheid. Lees meer over onze mogelijkheden!

Trouwen in Italië?

On Detail Weddings & Events x Rondreiskenner

Beleef de unieke samenwerking tussen On Detail Weddings & Events x Rondreiskenner, een totaalpakket exclusief gecreëerd voor jullie bruiloft. Lucia en ik hebben elkaar gevonden in onze gedeelde missie om unieke momenten te realiseren die perfect aansluiten bij jullie als bruidspaar.

Bij ons draait alles om het waarmaken van jullie grootste wensen, met persoonlijk contact tijdens het gehele proces en aandacht voor detail. Wij zijn van mening dat ieder detail telt en begrijpen dat het juist de kleine dingen zijn die het verschil maken. Maar onze samenwerking gaat verder dan alleen het geven van een beleving. Door onze krachten, passie en expertise samen te voegen, ontstaan er talloze mogelijkheden om jullie iets unieks te bieden.

Onze focus ligt op het bieden van een totaalbeleving voor jou en je verloofde. Wij geloven in het creëren van speciale momenten die een leven lang meegaan. Bij ons is geen verzoek te groot of te klein – wij zetten graag een extra stap om jullie verwachtingen te overtreffen. Je vindt bij ons uitgebreide kennis en ervaring op zowel het gebied van bruiloften als reizen, waardoor we advies van hoog niveau kunnen bieden. Dit zorgt voor zekerheid en tegelijk rust, omdat wij alles uit handen nemen. Echt maatwerk!

Laten we samen aan de reis van jullie droombruiloft beginnen en deze omzetten in werkelijkheid. Met ons als jullie gidsen, wordt jullie reis naar het huwelijk een
fanatische reis naar liefde en geluk dat jullie voor altijd herinneren.

Willen jullie trouwen en dromen jullie van een prachtige Italiaanse bruiloft? Lees meer over de mogelijkheden. Zijn jullie klaar voor het ja-woord?

Exclusief

Trouwen in Italië

Altijd al willen trouwen in Italië en passie voor het heerlijk Italiaanse eten omringd door adembenemende landschappen? We combineren het genot (La dolce vita) met alles wat Italië te bieden heeft, waardoor jullie een onvergetelijke Italiaanse bruiloft beleven. Een authentieke Italiaanse ervaring met de charme van de cultuur, naast de warme zon.

Met onze unieke mix van een weddingplanner en een reisexpert, brengt jullie naar de meest unieke en idyllische locaties. De keuze bestaat uit 3 exclusieve pakketten. Wij nemen je graag mee naar Amore, Rosa of Buena Fortuna!

Ervaar een onvergetelijke trouwdag op een betoverende locatie in Italië, omringd door jullie dierbaren. Wij regelen alles van begin tot eind, inclusief accommodatie voor gasten, de vlucht voor het bruidspaar, en doen samen met jullie een locatiescouting.

Naast alles wat Amore biedt, vieren jullie deze speciale dag samen met jullie geliefden. Wij regelen niet alleen jullie vluchten en accommodatie, maar ook die van jullie gasten, zodat iedereen samen kan zijn op deze prachtige locatie.

Als kers op de taart, voegen we aan Amore en Rosa een huwelijksreis toe. Tijdens een aparte afspraak bespreken we jullie reiswensen om een unieke huwelijksreis op maat te creëren die perfect bij jullie past.

© 2024 On Detail Weddings & Events