Hi!

Mijn naam is Anke en ik maak jullie droombruiloft werkelijkheid, waar en wanneer dan ook, of het nu in Nederland is of het schilderachtige Italië. Met mijn liefde voor details en focus op authenticiteit, creëer ik een bruiloft die jullie verbindt.

Plannen en organiseren begon al tijdens mijn opleiding tot secretaresse. Na de Hogere Hotel school, zijtak event management, maakte ik de stap om te ondernemen. Hier is de combinatie van creativiteit met oog voor detail en hospitality in het veld als digitaal gemaakt. 

Sinds juni 2022 is mijn eigen ‘love story’ begonnen met een aanzoek in Parijs en ik trouwde met Erwin in juni 2023! Nú meer dan ooit sta ik voor jullie klaar met mijn support voor én tijdens jullie bruiloft!

"Altijd een stapje extra willen zetten is mijn motto!"

Altijd een stapje extra willen zetten en het complete plaatje neerzetten is mijn motto. Ontmoet mij; de energieke, gedreven en spontane vrouw die zich vastbijt in de rol van bedenker als uitvoerende. Ultiem genieten? Wanneer ik alle ballen hoog mag houden met –  at the end – mensen happy maken! 

Nice to meet you!

Op mijn website en Instagram krijg je een kijkje in mijn wereld, waar ik bekend sta om mijn aandacht voor details, liefde voor reizen met Italië & Noorwegen als absolute favoriet en streven naar het creëren van mooie momenten. Ieder seizoen van het jaar vind ik mooi en ik heb een voorliefde voor bergen (zomer & winter). Ik ben een echte mensenmens en hecht veel waarde aan eigenheid. Die kenmerken van authenticiteit vind je terug in mijn werk en op mijn socials.

Niets liever sta ik voor anderen klaar om mooie momenten neer te zetten die je voor altijd gaat koesteren. Weddingplanner, een bijzonder gaaf beroep om te mogen uitvoeren. Sinds kort ben ik ook gecertificeerd als professioneel weddingplanner. Een van de dingen die ik belangrijk vind is dat ik mijn expertise en toewijding kan laten zien, waardoor ik gegarandeerd de sleutel heb om een wereld aan mogelijkheden te openen voor jullie speciale trouwdag. Let’s get into details!

Liefs Anke

Verloofd?

Let's get into Details!

I’ll have your back – van A tot Z – met oog voor elk detail. Of jullie nu op zoek zijn naar een ceremoniemeester, the whole package of support nodig zijn, ik zorg ervoor dat jullie bruiloft past bij jullie persoonlijkheid en stijl. Denk aan de volledige voorbereiding en de dag zelf uit handen nemen, zodat jullie en de gasten in alle rust kunnen genieten.

© 2024 On Detail Weddings & Event