Hi!

Plannen en organiseren begon al tijdens haar opleiding tot secretaresse. Na de Hogere Hotel school, zijtak event management, maakte ze de stap om te ondernemen. Hier is de combinatie van creativiteit met oog voor detail en hospitality in het veld als digitaal gemaakt. 

Altijd een stapje extra willen zetten en het complete plaatje neerzetten is het motto van de 28-jarige. Ontmoet de energieke, gedreven en spontane Anke die zich vastbijt in de rol van bedenker als uitvoerende. Ultiem genieten? Wanneer ze alle ballen hoog mag houden met –  at the end – mensen happy maken! 

Sinds juni 2022 is haar eigen ‘love story’ begonnen met een aanzoek in Parijs! Nú meer dan ooit staat ze voor je klaar met support voor jullie (wedding) event óf online zichtbaarheid met webdesign of social media voor klein MKB.

"Altijd een stapje extra willen zetten is haar motto!"

Let's get into Details

On Detail speciaal jullie bruiloft óf evenement en voor klein MKB. Simpelweg een korte schakel.

I’ll have your back – van A tot Z – met oog voor detail in het veld als digitaal. Ik zorg voor het complete plaatje tijdens jullie wedding of (zakelijk) event als (wedding) planner, stylist en ceremoniemeester.

Zo ook voor online zichtbaarheid met advies tot ontwerpen van webdesign en social media.

Alles met veel liefde voor details vertaald in hospitality en persoonlijke touch wat jullie verbindt.

© 2023 On Detail Weddings & Events | Marketing